Reggeli Vaníliás Zöld Smoothie
top of page
  • Szerző képeMiri

Reggeli Vaníliás Zöld Smoothie

Frissítve: 2019. máj. 23.



A zöld szín senkit ne tévesszen meg, ugyanis ez a smoothie egyáltalán nem "zöld ízű". Sőt... Elképesztően édes és krémes a banánnak köszönhetően, a spenóttal pedig extra értékes tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe anélkül, hogy a smoothieban az íze megjelenne. Ideális reggeli meleg nyári reggeleken.


Hozzávalók

3 db fagyasztott banán

2/3 bögre növényi tej

½ tk 100%-os vanília kivonat

2 marék spenót

¼ bögre áfonya

1 ek kesudió

1 ek kókuszchips


Elkészítés

1. A banánokat kb. 2 cm vastag darabokra felkarikázzuk, majd zacskóba tesszük és lefagyasztjuk úgy, hogy a darabok lehetőleg ne érjenek egymáshoz.

2. A fagyasztott banánkarikákat a növényi tejjel, vaníliával és spenóttal együtt krémesre turmixoljuk.

3. Egy tálba kanalazzuk, végül áfonyával, kesudióval és kókuszchipsszel díszítjük.


 

=="Service Request"?8:[instance/category]=="Service Request"?8:Math.ceil((Math.ceil([instance/vw.service.class]==""?4:[instance/vw.service.class]*1)+([instance/vw.system.impact]==""?4:[instance/vw.system.impact]*1)- 1))','i('X140','ReadOnly','[instance/status]=="Working"','instance/status'); dvdRegister('X142','ReadOnly','[var/showJournal]=="false"','var/showJournal'); dvdRegister('X144','Mandatory','[instance/status]=="closed"||[instance/status]=="resolved"','instance/status;instance/status'); dvdRegister('X155','Mandatory','[instance/vw.et2000.faktura.kz]>201','instance/vw.et2000.faktura.kz'); function dvdRegisterSelect() { dvdRegister('X65','DisplayList','dvdselect("0",[instance/assignment])','instance/assignment'); dvdRegister('X65','ValueList','dvdselect("1",[instance/assignment])','instance/assignment'); } HP Service Manager - New Incident

917 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page