top of page

Online Életmódtábor

Teljes Értékű Növényi Étrenddel

- Szeretnél növényi étrendre váltani, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

- Szeretnél fogyni, de sosem sikerül tartós súlycsökkenést elérned?

- Szeretnél egészséges lenni, esetleg krónikus megbetegedésektől megszabadulni?

 

Ha a fenti kérdések bármelyikére "igen"-nel válaszoltál, akkor itt a helyed!

Egy olyan 28 napos online kurzusra invitállak, mely során megtanítom neked:

  • A teljes értékű növényi étrend alapjait,

  • Mit egyél és mit ne,

  • Hogyan tudsz fogyni anélkül, hogy éheznél,

  • Hogyan tudod kontrollálni a saját testsúlyod,

  • Hogyan tudod könnyedén beiktatni mindennapokba a a teljes értékű növényi étrendet,

  • Hogyan tudsz időt spórolni a konyhában.

Mindezeken felül pedig egy komplett 28 napos étrendet adok a kezedbe, finomabbnál finomabb reggeli, ebéd és vacsora receptekkel.

A tanfolyam kényelmesen, rugalmasan elvégezhető otthonról, nincs határidőhöz szabva.

Részletek:

A következő kurzus kezdete: 2022. március 1.
Regisztráció kezdete: 2022. február 10.

A kurzus ára: 49.000 Ft

Mit tartalmaz a 28 napos online életmódtábor?


1. Írott tananyagokat
2. Videókat

3. Letölthető dokumentumokat
4. Hasznos gyakorlati tanácsokat
5. Privát Facebook csoport tagságot
6. Támogató, motiváló közösséget
7. Online válaszadást a kérdéseidre, személyesen tőlem
8. Heti egyszeri online csoportos konzultációt 
9. 28 napos étrendet bevásárlólistával

Ebben az online életmódtáborban minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy könnyedén be tudd illeszteni a mindennapokba a teljes értékű növényi étrendet, amely fantasztikus változásokat hozhat az életedbe testileg és lelkileg egyaránt.

 

Juhász Katalin

"Én már 20 éve növényi étrenden vagyok, és 1-es típusú cukorbeteg vagyok. A receptek nagyon tetszettek, sok ötletet adtak, hogy mi mindent lehet kombinálni. A vércukrom pedig sokkal kiegyensúlyozottabb lett."

Bunyik Zsolt

"Két hónappal az előző laborom után a koleszterinem 8 mmol/l-ről 4.8-ra ment vissza (a felső határ 5,2 mmol/l), az LDL pedig 6,3-ról 3,28-ra. Szóval az egyik célom már teljesült... Úgy néz ki, hogy működik. :)"

Mezei Orsi

"Nekem kb. mínusz 6 kg volt a cél, és több mint 5 kg sikerült. Ezt nagy sikerként élem meg.:) A férjem 50%-ban velem együtt étkezik, és ízlik neki!"

Uchály Andrea

"1-es típusú cukorbeteg vagyok, régebben mindig a szénhidrát volt a "mumus". Ezzel az étrenddela szénhidrátok többszörösét viszem be, mint eddig, mégis sokkal kevesebb inzulint kell beadnom. Nagyon sokat javultak az értékeim, ráadásul nagyon sokat eszem és fogytam 1,5-2 kg-ot (változó kor mellett). :)"

Sári Fruzsina

"Rengeteget tanultam, tapasztaltam. Fogytam 3-3,5 kg-ot, nagyjából ennyit is szerettem volna. Ezen kívül igazi kis közösségé kovácsoltál minket, Miri, és olyan kedves szeretettel fordulsz felénk, mintha régi ismerősök lennénk. Jó élmény volt, köszönöm!!"

Ernhoffer Andrea

"Imádtam az ételeket és az adagok rendkívül bőségesek voltak. A tábor nekem mérleg szerint -3 kg-ot hozott. Sokkal energiadúsabb lettem, az anyagcserém pedig felgyorsult. Csak ajánlani tudom ezt az étrendet. Miri tudása és mérhetetlen támogatása át fog segíteni mindenen! :)"

Sipos Kinga

Kedves Miri! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az év eleji életmódtáborodra. Édesanyám több, mint tíz éve 2-es típusú cukorbeteg. Orvosként a gyógyszerekben bízott egyedül. Arra, hogyan étkezik, sajnos nem figyelt oda. Az évek során egyre romlott az állapota és a cukrára egyre erősebb gyógyszereket szedett. Már ott tartott, hogy a következő lépés az inzulin lett volna, mert folyamatosan 280 és 350 mg/dl között volt az éhgyomi vércukra. Januárban megajándékoztam az online életmódtáborodban való részvétellel. Azóta tartja a ténét, és a reggeli éhgyomi cukra folyamatosan 100 mg/dl alatt van. Most kezd azzal is kísérletezni, hogy csökkenti a gyógyszeradagját. Nagyon hálás vagyok érte, hogy általad egy élető utat találtunk számára. Az elért sikerek tovább motiválják. Orvosként kezdi elfogadni azt is, hogy az étkezéssel és életmóddal nagyon sok mindent lehet befolyásolni. Több kilót is leadott. Jól érzi magát a bőrében. Energiával teli és vidám. Hálás köszönet neked az egy csomagba összegyűjtött információkért, ami rengeteget segített nekünk elindulni ezen az úton. 

Kanyó Tímea

Szeptemberben kezdődő cukorbetegséggel diagnosztizáltak. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Miri oldalára, mikor olvastam hogy alternatív módon is lehet gyógyítani a cukorbetegséget, egyik napról a másikra változtattam az étrendemen.
Idén szeptember 5e óta nem eszem állati eredetű ételeket. októberben elmentem egy részletesebb cukorterhelésre.
1 hónap alatt olyan jó lett az eredményem, hogy nincs szükség gyógyszeres kezelésre. A várandosságom alatt cukorbeteg voltam, tartottam az előirt diétát, de kín keserves volt, ráadásul a diéta ellenére a méhlepényen meszes lett, nem tudta ellátni a várandosság vége felé a feladatát.
Nagyon örülök a vegán étrendnek, nehezen indult, de sokat segitettek Miri receptjei, a tanácsai,ezúton is nagyon köszönöm! Pár hónapja férjem és kisfiam is étrendet váltottak. Mára már a teljes értékű vegán étrendet követjük, olajat sem használunk. Jó látni, hogy kisfiam minden gyümölcsöt szeret, és a zöldségek sokszínűségei és formái csábítják.

Rákóczy Zsuzsa

Részt vettem Miri Online Életmód táborában, ahol kaptam a növényi alapú étkezéshez egy új rendszert (tervezés, beszerzés), új ízeket, új formákat, új lehetőségeket ismertem meg, és ami nagyon fontos példát mutatott, lelkesített támogatott. Két hónap alatt fogytam 8 kg-ot, vércukor értékem tökéletes lett. Köszönöm Miri!

Én 6 kilót fogytam, és jól érzem magam. A labor kontroll eredményeim magáért beszélnek. A koleszterinem zuhanórepülést mutatott, 6,8 mmol/l helyett 4,3 mmol/l lett. A triglicerid is lejjebb ment, és aminek még nagyon örülök, hogy a TSH érték is kb. 6,2-ről 0,6-ra csökkent!

Forrai Márta

bottom of page