top of page
Me Contact photo.jpg

Üdvözöllek...

Miri vagyok, növényi táplálkozási szakértő és gasztroblogger. Egészséges, növényi alapú receptek kikísérletezésével, étrendek összeállításával, valamint online életmódtáborok szervezésével foglalkozom. A növényi alapú táplálkozásról szóló tanulmányaimat az amerikai Cornell Egyetem és a T. Colin Campbell Alapítvány által létrehozott képzésén végeztem el.

 

Miután 2016 novemberében 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, rengeteg időt és energiát fordítottam arra, hogy megtaláljam a tökéletes étrendet, amivel kordában tudom tartani a vércukorszintem, javítani tudok az eredményeimen, és a lehető legegészségesebb formámat hozhatom ki belőle.

Így találtam rá az alacsony zsírtartalmú, teljes értékű növényi étrendre, amely azon túl, hogy segít az 1-es típusú cukorbetegség kontrollálásában, illetve a gyógyszer-, és inzulinmennyiség csökkentésében, tudományosan bizonyítottan rendkívül hatékony  az inzulinrezisztencia, 2-es típusú cukorbetegség, szív-és érrendszeri megbetegedések, valamint egyes rák típusok megelőzésében, vagy akár visszafordításában, csökkenti a magas vérnyomást és magas koleszterinszintet, továbbá hozzájárul az ideális testsúly eléréséhez.

 

Ez az étrend lehetővé teszi számomra, hogy nagy mennyiségű ételt ehetek kalóriaszámlálgatás nélkül, kiló számra ehetem a gyümölcsöket anélkül, hogy hirtelen vércukorszint emelkedést okoznának, tökéletesen tudom kontrollálni a vércukorszintem, kevesebb inzulint használok, mint valaha, telis-tele vagyok energiával, és elértem a számomra ideális testsúlyt, amiről mindig is álmodtam.

 

Mára emberek százainak segítettem a fogyásban, illetve az egészségi állapotuk javításában. Célom az, hogy minél több embernek tudjak segíteni megőrizni, vagy visszanyerni az egészségét, és hosszú távon megszabadulni a túlsúlytól, valamint krónikus megbetegedésektől.

Ha kíváncsi vagy, hogyan csökkent FELÉRE az inzulinszükségletem mindössze egyetlen hét leforgása alatt, akkor kattints az alábbi linkre:

eCornell_certificate.PNG
bottom of page