top of page

Egyéni életmódváltó program

4 hetes személyre szabott életmódváltó program online konzultációkkal, személyre szabott étrenddel

4 hetes intenzív életmódváltó program, mely során a saját igényeidhez igazodva, az általad kitűzött cél figyelembe vételével segítelek az átalakulásban. A számos online tananyagon, letölthető dokumentumokon és videókon túl hetente konzultálunk online, és természetesen a hét többi napján is rendszeresen megválaszolom a felmerülő kérdéseidet.

 

4 hetes személyre szabott életmódváltó program étrenddel | 390 000 Ft

Írj e-mailt az alábbi gombra kattintva.

68653252_772194449866631_323445945164994
94573905_570434903585179_390687250065024

"Kedves Mindenki!

52 éves tanár néni vagyok. 6 évvel ezelőtt súlyos ízületi gyulladás lépett fel nálam. Az egész testemben, de főként a térdeimben hatalmas volt a fájdalom. Sok kínlódás és orvostól orvosig mászkálás után a diagnózis RA, azaz Rheumatoid Arthritis. Sajnos akkor még nem ismertem ezt a táplálkozási módot, így aztán 3 éve a jobb, majd 2 éve a bal térdembe teljes térdprotézist ültettek be. Szerencsére a műtétek nagyon jól sikerültek, viszont a mozgásszegény életmódom és a hagyományos táplálkozási szokásaim miatt 105 kilóra "sikerült" meghíznom. Bár mindig is duci voltam....na de ennyire!!! Idén februárban aztán 240-es vérnyomással rohammentő vitt el a kórházba, és aki ismer, tudja, hogy én egy végtelenül türelmes és toleráns tanár néni vagyok. És ekkor jött a mélypont: egy szokásos vérvételem magas cukrot, magas CRP -t és magas húgysav értéket mutatott.
Na ekkor magamba szálltam és elhatároztam, hogy ha eddig Más vigyázott rám és mindent sikeresen megúsztam, itt az ideje, hogy magam is vigyázzak magamra, felelősen viseltessek magam iránt és mutassak példát magamnak és másoknak.
Nemcsak mint nő, hanem mint családanya, feleség, pedagógus, barát stb. Ekkor tudtam meg, hogy a barátnőm lánya Kovács Mirjana ( Plantbased Miri)
írt egy könyvet és nagyon sikeresen tartja a cukorbetegségét kordában. Felkerestem, és az ő segítségével, útmutatásával és biztatásával 2019. március 6-án elkezdtem a teljes értékű növényi alapú táplálkozást.
Hát egy új világ nyílt meg előttem. Számomra addig teljesen ismeretlen vagy csak nagyon ritkán hallott élelmiszerek tárházát ismerhettem meg.
Szeretek főzni, de most imádok. Imádom, hogy a legtöbb étel percek alatt kész van. Imádom, hogy kiélhetem a kreativitásomat és örülök, hogy a férjem és a családom tagjai is elfogadták ezt, eszegetik velem az ételeimet, gyakran előlem is megeszik....És persze nagyon- nagyon boldog vagyok, hogy 2 és fél hónap alatt kereken 20 kilót fogytam valamint a legutóbbi orvosi vizsgálatkor minden eredményem ragyogó lett. Nem éheztem egy percig sem, sőt. Nem voltak nehéz perceim vagy pillanataim.
Inkább hajtott a kíváncsiság az egyre újabb ízek felé.
Nagyon szépen köszönöm Mirinek a segítséget, forduljatok Ti is bátran hozzá! Egészséges, boldog ember lettem és bár eddig nyomon követtem a csoportot, Titeket, úgy érzem, most már tényleg közétek tartozom.
Szeretettel Magonyi Marianna"

"Sziasztok!

2017-ben egy gyönyörű kislánybak adhattam életet. Maga a terhesség nem volt zökkenőmentes. A 6. hónapban terhességi diabéteszt állapítottak meg nálam, ami elég késői diagnózis, így a lányom is koraszülött lett. Szerencsénkre azonban, egyikünknek sem maradt meg a betegség. 2019 év elején aztán panaszaim miatt újra elvégeztettem a tesztet, ami megállapította hogy bár nincs diabéteszem, nagyon magas a rizikófaktor. Ekkor még magamon viseltem a sok felesleget is, ami a terhesség alatt felszaladt. 2019 februárjában fordultam Mirihez, aki a kezdetektől támogatott mindenben és segített, hogy tanulhassak a növényi életmódról. Eleinte nagyon nehéz volt, nekem főleg a tejtermékek okoztak gondot. A húsról lemondani könnyű volt, előtte sem fogyasztottam sokat. Mikor aztán 2019 őszén Miri meghirdette az első Online Életmódtábort, majd' kiugrottam a bőrömből! Egyrészt, mert alig vártam, hogy új ételekkel, ízekkel, tananyaggal okosodjak, másrészt pedig, hogy még több olyan emberrel ismerkedjek meg, akik hasonlóan gondolkodtak. Így az első, októberi táborozók között voltam. 🙂 Imádtam! Az ételek (igazi ízorgiák), a közösség, Miri állandó támogatása egy újabb hatalmas löketet adott. Nagy segítség volt, ami nekem a legjobbkor jött, hiszen abban a hónapban zajlott a válásom, ami rengeteg stresszel járt. A tábor ezeken a lelki mélypontokon is átsegített! Maga a 4 hetes program nekem -5kg-ot hozott, ami szerintem 28 nap alatt szuper teljesítmény. Az életmód azonban ennél is több számomra. Sokkal energikusabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. A konyhában eddig is imádtam tevékenykedni, de most rengeteg új ötletem támad, tele kreativitással, új receptek kitalálásával, amit szeretek megosztani a többiekkel is. Természetesen néha előfordulnak (egyre kevésbé) apró kilengések, de ilyenkor nem ostorozom magam, hiszen mindenkinek vannak nehéz pillanatai. Úgy gondolom, amíg nem okoz tartós problémát, addig nem szabad haragudni az ilyen pillanatok miatt.
A tavalyi év életmódváltása nekem összesen -15 kg-ot jelentett, amit már én is nagyon látok magamon. Nadrágjaimat sorra cseréltem, 44-röl indulva most a 40-es méretnél tartok, de haladok szépen a 38-as felé! 😊
Hihetetlenül örülök, hogy Miri ennyi támogatást nyújtott, biztos vagyok benne, hogy sokszor feladtam volna, ha ő nem áll mellettem. Mindenkinek ajánlani tudom az étrendet és a tábort is! A legjobb döntés egy tudatos életmód felé!

Szeretettel, Hódi Andrea"

bottom of page