top of page
  • Szerző képeMiri

A Világ Legegészségesebb Csokifagyija

Frissítve: 2020. ápr. 14.Végre itt a fagyi szezon!!!! Az pedig, hogy a saját otthonunkban pillanatok alatt egészséges, laktózmentes, és hozzáadott cukormentes fagyit tudunk készíteni mindössze két hozzávaló felhasználásával, az egyik legjobb dolog, amit el tudok képzelni. :D Így nincs, mi eltántorítson attól, hogy a mindennapi étrend része legyen. Én már egy hónapja minden nap ezt reggelizem.


Hogy mi a titkos, természetes alapanyaga ennek a csodafagyinak? Nem más, mint a banán. Igen, jól hallottad. Banánból kiváló krémes és édes fagylaltot tudunk készíteni mindenféle tejtermék vagy cukor hozzáadása nélkül. A legszuperebb és legegészségesebb alapanyag fagyihoz.


A legjobb benne az, hogy az ízeket bátran variálhatjuk. Ízesíthetjük különböző fűszerekkel vagy gyümölcsökkel, így sosem unjuk meg. Most a kedvencemet mutatom be nektek, a CSOKIFAGYIT!


Hozzávalók (1 adag):

2 db banán, lefagyasztva

1 db friss banán

1,5 tk kakaópor


1. Két darab érett banánt 2 cm vastagságú karikákra vágunk, majd egy zacskóban a fagyasztóba helyezzük úgy, hogy ne érjenek egymáshoz.

2. Miután a banán megfagyott, a friss banánnal és kakaóporral együtt késes aprítóban krémesre turmixoljuk.


Tipp: én nyáron mindig tartok a fagyasztóban felkarikázott banánt, így bármikor tudok készíteni fagyit, amikor csak megkívánom.


2 778 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page